09/277 87 73
Uw keuze trappen & deuren

Thomas Allegaert: plaatst deuren en trappen op maat in Zulte..

Hij maakt en plaatst met precisie deuren en trappen op maat in Zulte en omstreken (Kortrijk, Waregem, Gent, Roeselare, Ronse, Oudenaarde). Leg uw wensen voor aan vakman Thomas Allegaert en hij helpt u verder met de details en de uitwerking.

U kan bij hem terecht voor het plaatsen van binnen- en buitentrappen naar uw keuze. Thomas Allegaert is in staat om zowel trappen te plaatsen in massief hout als betontrappen die met hout worden bekleed, tot en met inox-balustrades. Vraag hem gerust om advies! Hij komt langs om het gehele project te bespreken en de juiste afmetingen te maken.

Ook op het vlak van deuren laat Thomas de keuze aan u: het soort materiaal, de kleur, brandwerend of niet... U heeft volop keus.
Thomas Allegaert zal u ook een catalogus voorleggen waaruit u de mooiste deurklink kan kiezen: voor ieder wat wils!

Daarnaast is Thomas Allegaert ook gespecialiseerd in het leggen van parket- & laminaatvloeren en het uitvoeren van algemene schrijn-, gyproc- & timmerwerken.

Deuren of trappen op maat nodig in Zulte of omstreken? Contacteert dan Thomas Allegaert via allegaertthomas@hotmail.com of 092/77 87 73.

Tel.: 09/277 87 73
Contacteer ons!09/277 87 73