09/277 87 73
Een geboren stielman

Thomas Allegaert: kwaliteitsvolle schrijn- & timmerwerken in Zulte en omstreken.

Zoekt u een ervaren vakman voor het uitvoeren van schrijnwerken en timmerwerken in Zulte of omstreken? Dan is Thomas Allegaert uw redder in nood. Hij kent zijn vak als geen ander en voert zijn werk uit met passie en nauwkeurigheid. Daarbij hanteert hij altijd eerlijke prijzen voor de beste kwaliteit.

Doe een beroep op hem voor kleine en grote schrijn- en timmerwerken. Thomas komt graag een kijkje nemen voor hij samen met u de juiste oplossing uittekent. Hij bouwt het houten skelet bij uw nieuwbouw, maar installeert evengoed het speeltuintoestel voor uw kinderen. Ook voor dakconstructies of reparaties die te maken hebben met hout, laminaat of gyproc kan u de hulp van Thomas Allegaert inroepen.

Kijk gerust ook verder op deze website voor alle info betreffende het plaatsen van trappen en deuren, het leggen van parketvloeren en het maken van kasten op maat.

Hebt u vragen over schrijnwerken of timmerwerken in Zulte en omstreken (Kortrijk, Waregem, Gent, Roeselare, Ronse, Oudenaarde)? Contacteer dan Thomas Allegaert via allegaertthomas@hotmail.com of 092/77.87.73.

Tel.: 09/277 87 73
Contacteer ons!09/277 87 73