09/277 87 73
Voor alle vloeren

Thomas Allegaert: plaatst uw parketvloer of laminaatvloer in Zulte en omstreken.

Voor het leggen van een parket- of laminaatvloer in Zulte en omstreken schakelt u het liefst een vakman in. Zo vermijdt u kromgetrokken planken en ander onheil. Thomas Allegaert beschikt over de kunde en de jarenlange ervaring op het gebied van schrijnwerkerij- en timmerwerk en komt graag uw vloer leggen.

Bel Thomas en hij komt een kijkje nemen. Samen met u bespreekt hij de mogelijkheden en meet hij de vloer op. Thomas Allegaert legt zowel parket- als laminaatvloeren. Voor het parket kan u kiezen uit verschillende soorten hout voor een afwerking in volledig massief hout of half massief (waarvan de bovenste toplaag van hout is). Half massief heeft als voordeel dat het niet kromtrekt. Voor de laminaatvloeren, maar ook voor zwevende kurkvloeren, maakt hij gebruik van Quickstep.

Laat uw vloer dus niet wachten en geef Thomas een seintje. Hij helpt u graag verder. Dit doet hij voor een schappelijke prijs waarbij de kwaliteit altijd voorop staat. Daarnaast verzorgt Thomas ook andere schrijn- & timmerwerken en maakt hij kasten, deuren en trappen op maat.

Voor meer info over het plaatsen van een parketvloer of laminaatvloer in Zulte en omstreken (Kortrijk, Waregem, Gent, Roeselare, Ronse, Oudenaarde) contacteert u Thomas Allegaert via allegaertthomas@hotmail.com of 092 77 87 73.


Tel.: 09/277 87 73
Contacteer ons!09/277 87 73