09/277 87 73
Droomkasten

Thomas Allegaert: maakt uw kast op maat in Zulte en omstreken.

Thomas Allegaert staat in Zulte bekend als dé vakman voor alle schrijn- en timmerwerken. Of het nu trappen, deuren, muren, vloeren of daken zijn: er is geen klus die hem afschrikt.

Maar ook voor kasten in alle formaten kan u bij hem terecht. Thomas komt met veel plezier langs om de nodige opmetingen te doen. Pas wanneer u tevreden bent over het plan en de prijsofferte zal hij uw kast maken en plaatsen. Met een passie voor hout en millimeterwerk zal Thomas Allegaert uw droomkast uit het niets toveren.

U weet dus waar u moet zijn voor een kast op maat in Zulte en omstreken! U kiest het hout zelf. Wenst u eik, beuk of hebt u liever den? Prefereert u een massiefhouten kast of hebt u liever een kast in multiplex? Moet uw kast vochtwerend zijn? Dwingt de locatie tot een bijzonder formaat kast? Wenst u laders of deuren in de kast? Alles is mogelijk. Thomas Allegaert heeft ook altijd staalkaarten mee zodat u de gewenste kleur kan kiezen. Hij komt graag naar u luisteren om zo voor u een kast te maken die u nergens anders kan kopen. En dit altijd voor rechtvaardige prijzen!

Zoekt u dus een kast op maat in Zulte en omstreken (Kortrijk, Waregem, Gent, Roeselare, Ronse, Oudenaarde)? Vraag dan advies aan Thomas Allegaert via allegaertthomas@hotmail.com of 092/77.87.73.

Tel.: 09/277 87 73
Contacteer ons!09/277 87 73