09/277 87 73
De gyprocspecialist

Thomas Allegaert: deskundige uitvoering van gyprocwerken in Zulte en omstreken.

Naast schrijn- & timmerwerken kan u bij Thomas Allegaert ook terecht voor kleine en grote gyprocwerken in Zulte. Wij richten ons ook op de regio rond Zulte (Kortrijk, Waregem, Gent, Roeselare, Ronse, Oudenaarde).

Thomas Allegaert komt uit een familie van schrijnwerkers en houdt van zijn job. Bij hem kunt u terecht voor oordeelkundig advies en een vakkundige aanpak. Hij doet geen half werk en levert kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Hij plaatst stijlmuren met of zonder isolatie en indien nodig brandwerend of waterproof. Uiteraard mag u beroep op Thomas Allegaert doen voor alle soorten gyprocwerken: van muren tot plafonds. Hij komt naar uw wensen luisteren, de nodige opmetingen doen en voert de gyprocwerken tot in de puntjes uit. Afgewerkt staat netjes!

U mag Thomas ook contacteren voor het plaatsen van trappen en deuren, het maken van kasten op maat en het uitvoeren van kleine reparaties. Hij luistert graag naar uw wensen. Op deze website vindt u daar uitgebreide informatie over.

Voor het uitvoeren van gyprocwerken in Zulte en omgeving ontvangt Thomas Allegaert u graag via allegaertthomas@hotmail.com of 092/77.87.73. Ook voor andere vragen of advies staat hij uiteraard graag voor u klaar.

Tel.: 09/277 87 73
Contacteer ons!09/277 87 73